Diyarbakır’da 2 Bölge ‘Geçici Özel Güvenlik Bölgesi’ İlan Edildi!

Diyarbakır’da 2 Bölge ‘Geçici Özel Güvenlik Bölgesi’ İlan Edildi!
Yayınlama: 04.02.2023
5
A+
A-

Diyarbakır’ın Dicle İlçesi Kayı, Kırkpınar ve Kurşunlu Mahalleleri sınırlarında bulunan Kurşunludüzü ve Görüse Dağı Bölgesi 6 Şubat 2023’ten geçerli olmak üzere 15 gün süreyle ‘Geçici Özel Güvenlik Bölgesi’ ilan edildi.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Diyarbakır Valiliğince; Milli güvenlik, kamu düzeni ve kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla;

Diyarbakır İli Dicle İlçesi Kayı, Kırkpınar ve Kurşunlu Mahalleleri sınırlarında bulunan Kurşunludüzü, Görüse Dağı Bölgesi Diyarbakır Valiliğince 06 Şubat 2023 (Dahil) – 20 Şubat 2023 (Dahil) tarihleri arasında (15) beş gün süre ile “Geçici Özel Güvenlik Bölgesi” ilan edilmiştir.

Vatandaşlarımızın; bu tarihler arasında, can ve mal güvenlikleri bakımından söz konusu bölgeye izinsiz olarak girmeleri yasaktır. Yasağa uymayanlar hakkında 5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 66’ncı maddesi gereğince cezai işlem uygulanacaktır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.